Zamislite da otvorite CapCut na računalu, željni završetka projekta, samo da biste otkrili da je nestao . Najfrustrirajuće je to što je sve još uvijek tu na vašem telefonu, ali na računalu kao da nikada niste ništa uređivali, pa čak je i vaša Pro pretplata nestala. No, nemojte paničariti, jer u većini slučajeva ništa zapravo nije izbrisano ; to je jednostavno problem sa sinkronizacijom ili pristupom.
Posjedovanje CapCut računa je ključno ako želite raditi na više uređaja. Iako osnovne stvari možete uređivati na telefonu bez registracije, u trenutku kada želite koristiti web-uređivač, spremati datoteke u oblak ili iskoristiti Pro plan, račun postaje neophodan. Omogućuje vam centralizaciju projekata, pristup njima iz preglednika i, što je najvažnije, održavanje pristupa premium značajkama za koje ste platili.
Zašto ne mogu vidjeti svoja uređivanja ili svoju Pro pretplatu?

Vrlo je uobičajeno pomisliti da su datoteke izbrisane, ali obično se događa jedna od tri stvari. Prva i najčešća je da ste se prijavili s drugim računom . Na primjer, ako ste se registrirali na TikToku, ali ste sada kliknuli "Nastavi s Googleom", CapCut stvara novi, prazan prostor. Rješenje je odjaviti se i pokušati potpuno istu metodu koju ste koristili prvi put.
Druga ključna stvar je da se ne sprema sve u oblak . Neki nacrti ostaju pohranjeni lokalno na uređaju na kojem ste ih stvorili. Ako se projekt nalazi samo na vašem telefonu, neće se magično pojaviti na vašem računalu osim ako ga ručno niste prenijeli u pohranu aplikacije . Zlatno pravilo: nikada nemojte deinstalirati aplikaciju kako biste pokušali ispraviti vizualnu pogrešku ako imate lokalne projekte, jer biste ih mogli trajno izbrisati.
Konačno, moguće je da imate zastarjelu verziju CapCuta . Ponekad se starije verzije ne uspiju povezati s oblakom ili ne prepoznaju status vaše Pro pretplate. Ažurirajte aplikaciju na najnoviju verziju, ponovno pokrenite i ponovno se prijavite kako biste vidjeli hoće li to riješiti problem.
Vodič za ispravnu prijavu na svakoj platformi

Zlatno pravilo ovdje je dosljednost: uvijek koristite istu metodu prijave. Na mobilnom uređaju možete koristiti e-poštu, Google, TikTok ili Facebook. Ako ne želite unositi svoje podatke za prijavu, skeniranje QR koda najbrži je način povezivanja računala s računom koji već imate otvoren na pametnom telefonu.
Na računalu (verzija za stolno računalo) imajte na umu da pristup putem telefonskog broja obično nije dostupan. Ako ste to koristili na mobilnom uređaju, najbolje je koristiti QR kod kako biste izbjegli probleme. Što se tiče web verzije , budite vrlo oprezni s otvorenim sesijama preglednika; ako imate više Google računa, prije prijave provjerite je li aktivan ispravan.
Kako ponovno dobiti pristup ako ste zaboravili svoje podatke za prijavu

Ako se ne sjećate kako se prijaviti, prvo što trebate učiniti jest pokušati identificirati svoju metodu registracije . Na webu možete otići na svoj profil, a zatim na postavke kako biste vidjeli povezanu adresu e-pošte. Na mobilnom uređaju put je profil, a zatim "Upravljanje računom ". Nakon što saznate koju ste metodu koristili, postupak se mijenja:
- Ako ste koristili e-poštu i lozinku: Koristite alat za resetiranje lozinke na početnom zaslonu. Uvijek provjerite mapu neželjene pošte i Ne preopterećujte sustav Slanje mnogo zahtjeva zaredom, jer to može poništiti veze za preuzimanje.
- Ako ste koristili Google, TikTok, Facebook ili Apple: CapCut ne upravlja vašom lozinkom u tim slučajevima. Morate dohvatite ključ izravno s vanjske usluge a zatim pokušajte ponovno pristupiti CapCutu.
- Ako nemate pojma kako ste se registrirali: Potražite riječ "CapCut" u svim svojim poštanskim sandučićima. Također možete provjerite koji je račun još otvoren na nekom starom uređaju koji imate kod kuće.
Upravljanje Pro pretplatama i timski računi

Pro pretplata je osobna i neprenosiva; vezana je uz profil s kojeg je izvršeno plaćanje . Ako promijenite uređaj i ne vidite Pro pretplatu, provjerite povijest kupnje u App Storeu ili Google Playu i provjerite je li način prijave isti. Budite oprezni prilikom stvaranja novih računa kako biste pokušali riješiti ovaj problem, jer će to samo zakomplicirati proces oporavka.
Za one koji trebaju raditi u grupama, CapCut Teams nudi planove . Za razliku od individualnog Pro plana (koji vam omogućuje korištenje računa na do pet uređaja, ali ne stvara zasebne profile), način rada Teams omogućuje vam pozivanje drugih korisnika koristeći vlastite adrese e-pošte . Na taj način svaka se osoba prijavljuje sa svojim osobnim računom, ali pristupa dijeljenom radnom prostoru, izbjegavajući rizik dijeljenja privatnih lozinki.
Platforme poput Spliiita omogućuju vam dijeljenje ovih timskih planova kako biste podijelili troškove pretplate . Administrator jednostavno šalje pozivnicu na e-mail adresu supretplatnika, koji prihvaća pozivnicu i počinje uživati u premium značajkama bez ugrožavanja sigurnosti svog osobnog računa.
Savjeti kako biste izbjegli ponovni gubitak pristupa
Kako biste izbjegli buduće probleme, najbolje je koristiti snažne, jedinstvene lozinke ako se registrirate putem e-pošte. Ako koristite društvene mreže, omogućite dvofaktorsku provjeru na tim platformama. Ključno je spremiti važne projekte u oblak ili na vanjski disk i odjaviti se kad god koristite računalo koje nije vaše. Imajte na umu da ste, prema CapCutovim pravilima, odgovorni za povjerljivost svojih prijavnih podataka.
Kako biste sve držali pod kontrolom, jednostavno provjerite je li adresa e-pošte u vašem profilu ispravna prije uvoza osjetljivog materijala i ažurirajte aplikaciju . Ako i dalje ne možete pristupiti svom računu nakon što ste sve ovo isprobali, vaša je posljednja opcija kontaktirati službenu podršku, dostaviti dokaz o plaćanju , datum kreiranja računa i popis korištenih uređaja.
Ključ za izbjegavanje gubitka rada leži u jasnom razlikovanju lokalne pohrane od pohrane u oblaku te u strogom pridržavanju metode prijave, budući da prijava putem Googlea ili e-pošte može stvoriti različite profile. Pravilnim upravljanjem računom i korištenjem opcija za oporavak lozinke ili pristupa QR kodom možete riješiti većinu problema s vidljivošću projekata i Pro pretplata, osiguravajući besprijekoran tijek rada na svim uređajima.